5-11-2019  |  Nieuwsbericht

Welkom op onze nieuwe website

De website is in een nieuw jasje gestoken: moderner, frisser en compacter. Niet alleen het uiterlijk is veranderd. Onze nieuwe website is gebruiksvriendelijker, zodat u snel en eenvoudig vindt wat u zoekt. En u kunt veel zaken gemakkelijker zelf online regelen.

 

Via de website kunt u heel veel zaken zelf regelen op een tijdstip dat u het beste uitkomt, zoals een reparatie melden, een ander bankrekeningnummer doorgeven of de wijze van betalen aanpassen. U kunt het zelf. 

En heeft u de wens om te verhuizen naar een andere woning? Dan kunt u de verhuistool gebruiken. Binnen een paar klikken krijgt u advies op maat over uw mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u misschien wel voorrang kunt krijgen, een bonus of een korting op de huur? Verhuizen kan soms best aantrekkelijk zijn.